Na jaren vakanties in Griekenland besloten mijn man Joop en ik er ooit te gaan wonen. De keuze viel op het mooie eiland Thasos, waar we in 2001 een gerenoveerde oude dorpswoning in Kalivia kochten. Al gauw werd duidelijk dat dit dé plek was en kochten we een stuk grond aan de rand van het dorp. Een jaar later, in december 2005, begon daar de bouw van ons toekomstige nieuwe huis met daaraan een studio bestemd voor de verhuur.

In april 2007 waren het huis en de studio eindelijk bewoonbaar en de volgende stap was definitieve emigratie naar Griekenland. Hierover en over ons leven op Thasos gaat deze weblog.

(Ooit ben ik begonnen op weblog.nl maar door technische problemen bij deze bloghost zag ik mij helaas genoodzaakt hier verder te schrijven. De oude berichten zijn hier geïmporteerd, maar helaas zijn er enkele door toedoen van weblog.nl verloren gegaan.)


zaterdag 21 november 2015

Winterklus

Hoewel de winter hier nog niet ingetreden is (we hebben echt een super novembermaand, elke dag zon en 20 graden!), ben ik toch maar aan een winterklus begonnen.

Onlangs kwam ik er namelijk achter dat al mijn foto's van voor de migratie van weblog.nl naar blogger verdwenen waren en, erger nog, dat je bij het aanklikken op een vreemde website terecht kwam. Niet leuk voor de lezers, maar ook voor mezelf erg jammer zo'n incompleet "dagboek".

Dus nu ben ik langzaamaan alle verdwenen foto's opnieuw aan 't uploaden. Een heidens karwei dat je niet al te lang achter elkaar moet doen. Dus elke dag een stukkie dan maar...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten